Möte med Central och Östeuropanätverket

För att följa upp Östeuropadagen i januari så hade vi idag ett möte med nätverket som bytt namn till Central och Östeuropanätverket. Key note speaker på mötet var Jan Sandberg från Maquet Critical Care som är en del av Getinge gruppen. Jan berättade främst om företagets etablering i Ukraina och tryckte på vikten att hitta rätt partner  i landet.

Efter presentationen fördes livliga diskussioner mellan företagen om egna erfarenheter från marknaderna i regionen samt vilka länder som är av intressanta för delegationsresor. För er som inte hade möjlighet att vara med på mötet, men som är intresserad av att etablera er i regionen så får ni gärna höra av er till oss med information om vilka länder som är av störst intresse.

Anders Hallersjö tog sen över och presenterade de länder i regionen som Exportrådet har inplanerade resor till i vår. Swecare är medarrangör till en delegationsresa till Polen den 24-25e maj. Inbjudan och mer information kommer inom kort, men företag som är intresserade av den polska marknaden får gärna höra av sig redan nu.

Avslutningsvis planerades ett nytt möte inom nätverket redan i  vår och preliminärt satte vi datumet till den 8e juni. Ett mycket intressant och produktivt möte får avsluta arbetsveckan. Trevlig helg!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Östeuropa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s