Kom med idéer till planeringen av Thailand-Vietnam!

På Swecare har vi precis inlett planeringen av en resa i höst till spännande Thailand och Vietnam. Vi skulle vilja få in idéer och förslag från våra medlemmar om vilka aktiviteter som är av intresse i dessa länder. Resan kommer genomföras i början av oktober och det är alltså stora möjligheter att påverka programmet ett par veckor frammåt. Swecare ordnade en resa till både Thailand och Vietnam under hösten 2008 och det finns mycket att bygga vidare på sedan dess. Hör av er till oss på kontoret!

Passar också på att påminna om resan till Polen 24-25 maj och flaggar upp för en resa till Turkiet som genomförs 12-13 juni. Inbjudan kommer gå ut i slutet av veckan så håll ögonen öppna. I höst kan ni alltså se fram emot en resa till Thailand och Vietnam och vi planerar också för en resa till Zambia och sist men inte minst måste vi förstås följa upp våra kontakter i Kina.

Annonser

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Kom med idéer till planeringen av Thailand-Vietnam!

  1. Detta är ett mycket bra initiativ. Tycker att man borde invitera amerikanska organisationer också. Det finns ju en historik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s